Voorwaarden

Home
BestellingHanddoekenHuwelijksartikelBankje en krukjeBlik en flesHouten kapstokkenKado van houtKrat met tekstKidsLosse mandenPicknickmandServiesTekstblokjeWenskadootjeZeepkado
BedrijfsgegevensVoorwaarden


  2017 Ik en Mij

       Lastmodified:08/05/17

 
Algemene voorwaarden  van Ik en Mij is onderdeel van Cups and Plates  (Ik en Mij)  (dezelfde voorwaarden)
 

Bestellingen

1. Bestellingen kunnen telefonisch, per e-mail of per fax worden doorgegeven.
U ontvangt dezelfde dag een bevestiging van ons via e-mail of per fax., met een betalingskenmerk en bankgegevens.
1.1 Alle genoemde prijzen op onze website zijn inclusief 21% B.T.W.
1.2 Op alle overeenkomsten met Ik en Mij( Cups and Plates) zijn deze algemene voorwaarden van toepassing.
Eventuele inkoop- of algemene voorwaarden van de opdrachtgever wijst

 Ik en Mij (Cups and Plates) hierbij uitdrukkelijk van de hand.


1.3 Bestellingen worden afgestuurd zodra de betaling in ons bezit is , met uitzondering van bedrijven die op factuur kopen ( niet geldig voor beschilderde en/of geborduurde artikelen)
1.4 Voor het beschilderen van servies/is een minimale levertijd ingeplant van 14 werk dagen.(hierbij tellen geen weekenden en feestdagen in mee)

U wordt hiervan op de hoogte gesteld als dit langer kan duren.i.v.m drukte


1.5

 Indien de ontvanger niet aanwezig is zal het pakket door TNT Post nogmaals worden aangeboden (Pakket is verzekerd verzonden en daarvoor dient men altijd een handtekening te plaatsen).

Bent u de 2e maal afwezig bij het aanbieden van het pakket dan ontvangt u van TNT-Post een briefje bij welk Postagenschap u het af kan komen halen.Op dit postkantoor blijft het pakket gemiddeld 6 weken liggen alvorens het naar ons toe wordt geretourneerd

.(zie verder onder 1.8 wat u moet doen bij verlies of beschadigd pakket)


1.6Voor het niet binnen 24 uur afleveren van het pakket kan Cups and Plates  niet aansprakelijk worden gesteld. De door Cups and Plates (Ik en Mij)   gehanteerde termijnen zijn indicatief.


1.7 Bij een niet tijdige levering dient de opdrachtgever Cups and Plates  schriftelijk in gebreke te stellen en Cups and Plates (Ik en Mij)   een redelijke termijn te stellen haar verplichtingen alsnog na te komen.

Verzendkosten
1.8 De verzendkosten bedragen 9.50 per pakket, deze wordt verzekerd verstuurd of u kan kiezen om uw pakket onder rembours te laten versturen kosten hiervoor zijn

15.25  per pakket.

Mits bij aflevering blijkt dat uw pakket dusdanig is beschadigd dient u daar altijd melding van te doen zowel bij www.tracktrace.nl als bij ons, binnen 24 uur.

Gelieve de beschadigde doos bij u te houden om in overleg de beschadiging te kunnen tonen.

(Uw pakketcode dient u bij de hand te houden.)

Zodat wij ten alle tijde het beschadigde product kunnen verhalen bij de veroorzaker.

Voor zendingen naar het buitenland gelden de tarieven conform TNT Post.

Betaling

1.9 Particulieren dienen vooruit te betalen of men kan kiezen onder rembours te laten versturen, dan betaald u als klant pas bij aflevering.

Let op deze kosten zijn hoger en bedragen 15.25 euro per pakket.


2.0Tevens behoudt Cups and Plates  (Ik en Mij) zich het recht voor om de openstaande factuur uit handen te geven aan een incassobureau. Alle hieruit voortvloeiende kosten worden verhaald op de opdrachtgever.
2.1Particulieren dienen vooraf te betalen. Zodra het geld op onze rekening is bijgeschreven worden de bestelde goederen in productie genomen of kant en klare producten afgestuurd.

Niet tevreden?
2.2 Indien u niet tevreden bent over de levering, dan vernemen wij dit graag z.s.m van u, doch
uiterlijk binnen 4 werkdagen na levering. (telefonisch of per mail)

Cups and Plates (Ik en Mij)  zal ieder klacht serieus in behandeling nemen en hierop binnen 24 uur een reactie geven.


2.3Tevens bent u als klant gerechtigd, binnen 8 dagen na levering, de bestelling aan Cups and Plates (Ik en Mij)  retour te sturen, mits ongebruikt, voorzien van de originele verpakking, geldige reden en voldoende gefrankeerd met een pakketzegel.

U moet altijd eerst melden via mail of Telefoon en met ons overleggen over de mogelijkheden van vervangen/verbeteren van het prodruct.

Ongefrankeerde pakketten worden niet door ons aangenomen.


2.4 De retourzending dient vooraf schriftelijk of per e-mail aan Cups and Plates (Ik en Mij) kenbaar gemaakt te worden.
Niet aangemelde retourzendingen zullen niet worden gecrediteerd.
 

2.5Cups and Plates  (Ik en Mij) behoudt zicht het recht om slechts een gedeelte van het bedrag te crediteren wanneer het vermoeden bestaat dat de producten reeds zijn gebruikt of na ontvangst zijn beschadigd.


2.6 De door ons gemaakte verzendkosten worden niet gecrediteerd.

Verzendkosten van u worden alleen gecrediteerd als wij degene zijn die een fout hebben gemaakt in uw product (b.v. foute borduring, beschildering van verkeerde naam, als u zelf geen lettertype aangeeft kunt u niet reclameren op een lettertype die wij hebben uitgekozen)Garantie

2.7Al het door  ons geleverde speelgoed en pluche heeft het CE-keurmerk. (is meer van toepassing voor onze website cups and plates.nl)


2.8 Cups and Plates (Ik en Mij)  is niet verantwoordelijk voor gevolgschade en verwijst nadrukkelijk naar de goedkeuringen en keurmerken van de producenten/leveranciers.

U krijgt op het servies een garantie van 6 maanden v.a. datum aflevering.

Eigendomsvoorbehoud

2.9Cups and Plates  (Ik en Mij)  blijft volledig eigenaar van een door haar verkochte produkten tot het moment waarop de koopprijs volledig is voldaan.

Privacy gegevens
 

2.10 De door u verstrekte gegevens zullen nooit zonder toestemming van betrokkenen aan derden ter beschikking gesteld worden.

Toepasselijk recht/ geschillen

2.11 Op alle overeenkomsten met Cups and Plates  (Ik en Mij) is Nederlands recht van toepassing.


2.12 De rechter in de vestigingsplaats van Cups and Plates is bij uitsluiting bevoegd kennis te nemen van geschillen.
Niettemin blijft Cups and Plates (Ik en Mij)  bevoegd de opdrachtgever te dagvaarden voor de volgens de wet of verdrag bevoegde rechter.

 

2.13 Alle beschilderde artikelen kunnen afwijken van de originele kleuren van het drukwerk, hierop kan geen aanspraak worden gemaakt.

Wij doen ons best zoveel mogelijk de juiste kleuren te benaderen. (drukwerk en schilderwerk kan een verschil opleveren).
 

Geborduurde Artikelen worden NIET door ons retour genomen, alleen als wij een fout daarin hebben gemaakt.

Alle  prijzen zijn geldig t/m 31-12-2017